GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2023 13:48

Altılı Masa’nın patronu HDP’dir

Altılı Masa’nın patronu HDP’dir
MHP Erzurum Milletvekili Aday adayı Gazeteci Mehmet Musa Çakır, “Altılı Masa, HDP’ye teminat üstüne teminat verdi” dedi.

ERZURUMEKSPRES - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır, “CHP ile HDP bir araya geldikten sadece bir gün sonra Öcalan’a özgürlük çağrıları yapılmaya başlandı. Milli olan hiçbir vicdan bunu kabul etmez, bu vebale ortak olmaz!” dedi. 
Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör destekçisi HDP ile görüşmesinin ardından maskeler yavaş yavaş düşmeye başladı. Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenlenen Nevruz etkinliklerinde bebek katili Abdullah Öcalan için özgürlük sloganları atılırken, sürece en sert tepkiyi MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır gösterdi. İmralı’da yatan caniye özgürlük taleplerinin 24 saat içerisinde bu denli zirve yapmış olmasının altında CHP-HDP görüşmesinin yattığını vurgulayan Çakır, “Eli kanlı terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın yakında özgürlüğüne kavuşacağı dile getirilmeye başlandıysa eğer, bu da demektir ki HDP Altılı Masa’dan bunun sözünü aldı. Aklı, fikri, vicdanı ve mantığı milli olan hiçbir seçmen bunu kabul etmez, edemez!” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.