SİYASET Haber Girişi : 13 Mart 2022 11:35

Ali Babacan’ın mektubunu vatandaşa ilettiler

Ali Babacan’ın mektubunu vatandaşa ilettiler
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanlığı, esnaf gezilerine devam ediyor. Aziziye ilçesinde vatandaşlarla buluşan DEVA Partisi yönetimi, Genel Başkan Ali Babacan’ın kaleme aldığı mektubu ilettiler.

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ve ekibi, esnafın yaşadığı sıkıntıları dinledi. Her gün yapılan zamların artık katlanılmaz bir noktaya geldiğini anlatan esnaf, gidişatın iyi olmadığını, bu ekonomik çöküntüye bir çare bulunması gerektiğini vurguladı.

 

 

 

 

 

Vatandaşlar, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gönderdiği mektup için de teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

Her esnaf gezisinde bir dokunup bin ah işittiklerini dile getiren DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ise ekonomideki sorunların DEVA’sının Babacan yönetimi olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kaleme aldığı mektup şöyle:

Saygıdeğer hemşehrim,

Mevcut iktidar, yönetme kapasitesini yitirdi. Ülkemiz bu nedenle çeşitli sıkıntılarla boğuşuyor.

Geceleri yastığa başınızı rahatça koyamadığınızı biliyorum. Geçim sıkıntısı çektiğinizi biliyorum. Çocuklarınız için endişelendiğinizi derinden hissediyorum. Sizlerden asla umutsuzluğa kapılmamanızı istiyorum. Bizler asla umutsuzluğa kapılmıyoruz. Çok kısa sürede kaybettiklerimizi geri alacağımıza inanıyoruz. Bizler, değişimden korkmuyoruz.

Ülkemizin daha fazla yoksullaşmasına izin vermeyeceğiz. Geçmiş başarılarımızda olduğu gibi, ekonomide hızlı bir atılım sürecini başlatacağız. Asgari gelir desteği uygulamasını hayata geçireceğiz. Böylece yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaları için gereken desteği sağlayacağız. Yeni doğan bebeklerin sağlıklı yetişmesini sağlamak amacıyla, bir yıl boyunca süt ve bebek maması gibi gida desteğini biz karşılayacağız.

Öğrencilerin eğitimdeki temel ihtiyaçları için velilere Eğitim Destek Banka Kartı temin edeceğiz. Her eğitim-öğretim döneminin başında, hanedeki öğrenci sayısı ve ihtiyacı oranında TL desteği yükleyeceğiz. Tüm gençlere Ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Teknolojik cihazlardan alınan vergileri düşüreceğiz.

Emekli aylıklarını enflasyona ezdirmeyeceğiz. Emekli ikramiyelerini artıracağız. Çiftçilerin borçlarını en az iki yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz. Çiftçinin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize aynen iade edeceğiz. Gübre maliyetinin yarısını destek olarak vereceğiz. Çiftçiye özel ve düşük fiyatlı tarifesi uygulayacağız. Çok kısa sürede memurun, esnafın önünü görebildiği bir Türkiye’de yaşayacağız. Hep beraber rahat bir nefes alacağız.

Ülkemizi tüm hak ve özgürlüklerin yaşandığı bir hukuk devleti yapacağız. Tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin, hak güvenliğinin ve mal güvenliğinin garantisi bizler olacağız.

Sizleri, yazdığımız bu yepyeni demokrasi hikâyesine davet ediyorum.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.