SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 18:41

AKŞENER'DEN ERZURUM'A STADYUM SÖZÜ

AKŞENER'DEN ERZURUM'A STADYUM SÖZÜ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum ziyaretinde, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Kent Meydanında toplanan kalabalığa hitap etti.

Seçim gezileri kapsamında saat 17.00'da hava yoluyla Erzurum'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Hava alanında partililer karşıladı. Ardından Cumhuriyet Caddesine gelen ve Havuzbaşı Kent Meydanında kendisini bekeyen kalabalığa hitap eden Akşener, Yaşanan deprem sonrasında hasar gören ve Kazım Karabekir Stadının yerine, yeni bir kapalı stad yapılacağının sözünü verdi. 

 

 

 

 

 

HÜKUMETE YÜKLENDİ

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen toplanan kalabalığa hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum'dan hükumete yüklendi.

 

 

 

 

 

 

 

" Erzurumlu Hz. Adem kıssasını bilir. Nedir o? Harama el uzatmak. Allah'ım harama bugüne kadar el uzatmadım, şayet uzatırsam hem kanım kurusun, hem canım gitsin. Ama size söz, o harama el uzatanların, sizin hakkınızı alanların, kul hakkı alanların tamamının elini kırmazsam namerdim." diyen Akşener, " 13 Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan'Da ben olacağım." dedi. 

 

 

 

 

ERZURUM'A BAKAN SÖZÜ VERDİ

Erzurumla ilgili vaatlerini de sıralayan Akşener, " Vereceğiniz oylarla Erzurum'un bir bakanı olacak." dedi. Akşener şunları söyledi; " Erzurum Havalimanı bölge havalimanı olacak. Erzurum'da doğalgaz indirimi uygulanacak. Karadayı konut mağdurlarının mağduriyeti giderilecek. 20 yıldır söz verilen ancak yapılmayan Alvar barajını biz yapacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

 

KAYA'NIN STAT SÖZÜNÜ YİNELEDİ. 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, " Erzurumspor için şehre kapasitesi yüksek, kapalı bir sdat yapacağız " diyerek milletvekili adayı Zekai Kaya'nın verdiği sözü yineledi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.