SİYASET Haber Girişi : 13 Nisan 2024 00:03

Akpunar vatandaşlara seslendi: Belediyeyi birlikte yöneteceğiz...

Akpunar vatandaşlara seslendi: Belediyeyi birlikte yöneteceğiz...
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, mazbata töreninin ardından Dadaşken'te düzenlenen kutlamalara katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Akpunar, ''Belediyenin kapıları herkese açık olacak''dedi...

ERZURUMEKSPRES - 31 Mart seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, dün mazbatasını aldı. Akşam Dadaşkent'te düzenlenen kutlamalara katılan Akpunar, burada vatandaşlara seslendi. Aziziye'nin özlenen hizmete kavuşması için gece-gündüz çalışacaklarını belirten Akpunar, belediyenin kapılarının her vatandaşa açık olacağını söyledi. 

 

GECE-GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

 

Seçimden önce verdiği sözleri tek tek yerine getireceğini ve Aziziye'nin kalkınması için ekibiyle birlikte durmadan çalışacaklarını da ifade eden Akpunar, ''İlçemizin sorunlarını bildiğimiz gibi bu sorunların çözümünü de çok iyi biliyoruz. H,ç vakit kaybetmeden bu geceden itibaren kolları sıvıyoruz. Merkez, mahalle, köy ve sokak ayrımı yapmadan her yere eşit hizmet götüreceğiz. Köylü vatandaşlarımızın ürününü değerinde satması için her türlü desteği vereceğiz. Gençlerimize istihdam kapılarını açacağız. Belediyeyi ben değil biz anlayışıyla yöneteceğiz''dedi.

 

HEDEFİMİZ YAŞANABİLİR GÜZEL BİR AZİZİYE

 

Kısa süre içinde Aziziye'de yaşayan herkesin değişimi farkedeceğini de belirten Akpunar, '' Hem altyapıya hem de üst yapıya önem vereceğiz. Temiz bir ilçe hayal ediyoruz, bu hayalimizi hemen gerçekleştireceğiz. Herkez adil bir yönetim görecek. Kazandığını halkına harcayan, hizmeti vatandaşın kapısının önüne kadar götüren belediyeciliğin bugün startını veriyoruz'' diye konuştu. 

 

Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar yerel sanatçıların konserleriyle devam etti

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.