Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, İlçe Kaymakamı Muhammet Togay ile birlikte Dadaşkent'te esnafları tek tek ziyaret etti.
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, İlçe Kaymakamı Muhammet Tugay’la birlikte Dadaşkent esnafını ziyaret etti.
Seçim öncesinde ilçe sakinlerine bir söz verdiğini hatırlatan Akpunar, " Biz seçim döneminde vatandaşla iç içe bir yönetim sergileyeceğimizin sözünü vermiştik. Seçildiğimiz günden bu güne hizmet anlayışımızın temelini katılımcılık ve vatandaş odaklılık olarak sürdürüyoruz. Bu anlamda Dadaşkent esnafımızı ilçe Kaymakamımızla birlikte ziyaret ederek, hem yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yapıyoruz hem de talep ve önerilerini dinliyoruz." dedi.
Vatandaşlarla aracısız iletişim yöntemini kullandıklarını ifade eden Akpunar, " Çaldığımız her kapıda ve konuk olduğumuz her işyerinde ayrı bir bereket, her yürekte ayrı bir muhabbet bulduk. Aziziye’mizin ekonomisine değer katan güler yüzlü, tatlı dilli esnafımıza ve hemşehrilerimize yönetime sağladıkları katkı, talep ve önerileri, destekleri için kalbi şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.