SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2024 10:55

Akpunar, Gençler bizim başımızın tacıdır.

Akpunar, Gençler bizim başımızın tacıdır.
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar gençlerle iftar sofrasında buluştu. " Gençler bizim başımızın tacıdır" diyen Akpunar, iftar sonrası gençlerle uzun uzun sohbet etti. 

 

 

"Bizim Belediyecilik anlayışımızda gençlerimiz hayata borçlu değil alacaklı olarak başlayacak" diyen Akpunar, mevcut iktidarın gençlere verdiği hiç bir sözü yerine getirmediğine dikkat çekti. Bir çok üniversite mezunu gencin, KPSS'den yüksek puanlar almış olmasına rağmen kamuda işe giremediğini belirten Akpunar, " Seçim öncesi mülakatı kaldıracaklarına dair söz vermişlerdi. Ne oldu mülakat kamuda işe alımlarda daha etkili bir hale geldi." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Belediye Başkanı seçilmesi halinde, gençlerle ilgili olarak, özellikle istihdam sorunlarını önceliyeceklerini belirten Akpunar, Aziziye Belediyesi olarak, CV bankası oluşturacaklarını belirtti. Bu sayede iş arayan gençlerle işverenleri buluşturmayı amaçladıklarını belirten Akpunar, İlçemizde kurulan Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak yeni fabrikalarda istihdam edilmek üzere, yatırımcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, Üniversite ile iş birliği halinde eğitimler düzenleyerek nitelikli iş gücü oluşturacaklarını ifade etti. 

 

 

 

 

 

Özellikle Üniversite öğrencilerinin ekonomik koşullarda zor şartlarda eğitim hayatını sürdürdüklerinin farkında olduğunu belirten Akpunar, Aziziye Belediyesinin "öğrenci dostu " belediye olacağını belirtti. Bu kapsamda öğrenciler için, başarılı öğrencilere burs imkanından, yurt ve yemek gibi temel ihtiyaçlarından kurs ve sosyal aktivite gibi kendilerini geliştirmelerine yönelik olanaklar sunacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar şunları söyledi; " Dadaşkent'te Belediye olarak çamaşırhane kuracağız. Öğrencilerimiz burada çamaşırlarını ücretsiz olarak yıkayabilecek. İlçemizde ilk defa üniversiteye kayıt yaptıran gençlerimize 3 bin TL kayıt bursu vereceğiz. İlçemizde açacağımız gençlik eğitim merkezlerinde endüstri, 4.0 yapay zekâ, otonom sistemler, sanal gerçeklik temalı eğitimler vereceğiz. Dadaşkent'te 7/24 açık olacak, bir kütüphane yaparak gençlerimizin hizmetine sunacağız. Burada her sabah öğrencilerimize ücretsiz çorba ikramında bulunacağız." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fatih Muhsin 22 Mart 2024 12:27

    Helal olsun Emrullah akpunar beye projeler ve düşünceler harika