SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2019 23:59

Akpunar'dan açıklama geldi!

Akpunar'dan açıklama geldi!
1 oy dahi alacak olsam sonuna kadar adayım.
Gazeteci Sinan Özçaylak'ın siyasi kulislere yansıyan, Emrullah Akpunar adaylıktan çekiliyor mu? Aziziye'de neler oluyor, başlıklı yazısı sonrası, Emrullah Akpunar'dan açıklama geldi. 

" Bu dedikodular benimde kulağıma geldi" diyen Akpunar, kesinlikle adaylıktan çekilmek gibi bir niyeti olmadığını söyledi. 31 mart yerel seçimleri öncesinde çıkarılan bu dedikoduların kendisini yıpratmaya yönelik olduğuna vurgu yapan Akpunar, " Sahadaki gücümüzü görenler, bizi yıkamayacaklarını anlayınca bu tarz dedikodular üretebiliyorlar. Biz sadece resmi olarak adaylık süreci kesinleşinceye kadar bekledik. Oda pazartesi günü netleşti. bundan sonra saha çalışmalarını daha da artıracağız. Herkes emin olsun ki benim adım Emrullah Akpunar, bir oy dahi alacağımı bilsem, sonuna kadar adayım. Bizler bize inanan insanları hiç bir zaman yarı yolda bırakmadık." dedi. 

AK Parti'li yöneticilerle görüşmediğini de belirten Akpunar, " bizler kadere inanmış insanlarız. 31 martta halkımızın kararına saygı duyarız. Siyaset nasip işidir" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.