SİYASET Haber Girişi : 17 Ekim 2023 09:31

AKPUNAR BAŞVURUSUNU YAPTI

AKPUNAR BAŞVURUSUNU YAPTI
Geçtiğimiz günlerde aldığı bir kararla Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılarak, Yeniden Refah Partisine katılan Emrullah Akpunar, Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Yeniden Refah Partisi ( YRP ) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın rozetini taktığı Emrullah Akpunar, Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunu yaptı. 

 

 

Parti İl Binasında, İl Başkanı Adnan Bozan'a başvuru evraklarını teslim eden Akpunar, " Aziziye ilçesi için hayallerimiz var. Bu hayallerimizi gerçekleştirme noktasında icra makamında olmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın. Hayırlısıysa nasip etsin." dedi. 

 

 

 

Akpunar'dan aday adaylığı başvurusunu alan İl Başkanı Adnan Bozan, " Yeniden Refah Partisi olarak, aday adaylığı başvurularımızın başladığını duyurmak istiyorum. Kapımız herkese açık. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, mart ayında yapılacak seçimler için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu seçim sadece Erzurum'da değil, tüm Türkiye'de Yeniden Refah Partisi'nin iktidar yürüyüşünün büyük bir adımı olacak. Partimize katılarak bizlere güç veren Emrullah Akpunar'a teşekkür ediyoruz. Aday adaylığı hayırlı olsun " dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.