SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2018 16:03

Akpınar: MHP ülkenin çimentosudur

Akpınar: MHP ülkenin çimentosudur
ERK Haber’i ziyaret eden MHP milletvekili adayı Şimşek Akpınar, Dadaşların MHP ve Cumhur İttifakı’na olan yoğun ilgisini 24 Haziran gecesi herkesin göreceğini belirtti.

ERZURUMEKSPRES - Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP milletvekili adayı Şimşek Akpınar, ERK Haber’i ziyaret etti. Zamanın kısıtlı olmasına rağmen, MHP kadrolarının büyük bir azimle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akpınar, “Bugün kadar tüm ilçe ve köyleri ziyaret etmeye çalıştık. MHP’ye olan sevgiyi kelimelerle anlatmak mümkün değil. Dadaşlar kararını vermiş. MHP ve Cumhur İttifakı Erzurum’da bir rekora imza atarak sandıktan büyük bir başarıyla çıkacaktır”dedi.

Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramı da 24 Haziran’da yaşayacaklarını ifade eden Akpınar, “Bu seçimler bizim vatanımız için geleceğimiz için çok önemli, MHP’nin mecliste güçlü temsil edilmesi çok önemli. Cumhur İttifakının ülkemize getireceği refah konusunda kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu ittifak tamamen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının çıkarları için kurulmuştur. Halkımızda bunun farkında. İnşallah zafer cumhur İttifakı’nın olacaktır”diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.