YAŞAM Haber Girişi : 08 Eylül 2018 17:05

Akdağ oğlunu Oba Düğünü ile evlendirdi...

Akdağ oğlunu Oba Düğünü ile evlendirdi...
Eski bakan, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, oğlunu Fatih Sultan Mehmet'in son kez otağ kurduğu Hünkar Çayırı'nda yapılan Oba Düğünü ile evlendirdi...

Eski Sağlık Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, oğlu MuhammedAkdağ’ın düğününü bugün Fatih Sultan Mehmet’in son kez otağ kurduğu ve hayatını kaybettiği yerde olan Hünkar Çayırı’nda gerçekleştirdi. 


Kocaeli’nde bulunan Hünkar Çayırı’nda yapılan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank ve eski ve yeni milletvekillerinin katılımıyla yapılan düğün alanına, Muhammed-Gülşah Akdağ çifti, 13. Yüzyıl Kayı Boyu döneminin yöresel kıyafetleriyle giriş yaptı. 


Bazı davetlilerin de o döneme ait kıyafetlerle katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. Adeta Diriliş Dizisi’nin setine dönüşen düğünde devlet erkanını da biraraya getirmiş oldu. Düğüne Erzurum siyasetinden de yoğun bir katılım olduğu öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.