SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2023 17:50

AK PARTİLİLER SORUYOR, YENİDEN REFAH PARTİLİ SADIK ÇAT, SEÇMENDEN NASIL OY İSTEYECEK?

AK PARTİLİLER SORUYOR, YENİDEN REFAH PARTİLİ SADIK ÇAT, SEÇMENDEN NASIL OY İSTEYECEK?
20 mart tarihinde Cumhur ittifakı ile birleşmenin olmayacağının tiyosunu alan Çat, Genel Başkandan önce bir açıklama yapmış, AK Parti İktidarını ağır bir biçimde eleştirmişti.

Yeniden Refah Partisi Yedek MKYK Üyesi Sadık Çat Baltayı taşa verdu. 20 martta Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Cumhur ittifakına katılmayarak, kendisinin aday olacağınının tüyosunu alan Çat, Genel Başkandan önce, basına bir açıklama yaparak, AK Parti İktidarını ağır bir biçimde eleştirerek, listede şansını artırmak istedi. Vatandaşın bu iktidar döneminde kabus gibi günler yaşadığını söyleyen Sadık Çat'ın nasıl tornistan edeceği siyasi kulislerde merak konusu oldu. 

 

 

 

Öte yandan Erzurum'da AK Parti Teşkilatlarında, "Çat bu söylemi sonrasında, seçmene gidip, nasıl Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyecek. Görüşmeler devam ederken böyle bir açıklama yapılır mı? Yarın getirip adamın önüne koymazlar mı?" yorumları yapılıyor. 

 

 

 

Çat'ın 20 mart tarihli İHA'nın servis ettiği haberde  açıklamaları şöyle;  " Ülkemizin sorunları belli. Bu sorunların altından kalkabilecek tek parti Yeniden Refah partisidir. 2018 yılında kurulan Partimiz, her geçen gün büyüyerek bugün tek başına ülkeyi yönetebilecek sağlam ve güçlü bir kadro ile Milletimizin karşısına çıkıyor. Milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, Milletimizin sorunlarını giderme ve Ülkeyi adil düzen ile yönetme noktasında gerekli alt yapıyı tamamlamış ve hayatiyete geçirmesi için sandıktan zaferle çıkma gününü beklemektedir.
Diğer Partiler gibi sadece konuşarak siyaset yapmaktansa hazırladığımız projeler ile gerçekçi bir politika benimsiyoruz. Milletimizin destek ve teveccühleri ile iktidarın en güçlü adayıyız. Ülkemiz gibi Erzurum'un da sorunları çok fazla. Özellikle esnafımız kabus gibi günler yaşıyor. Ağır yaşam koşulları karşısında her sektörde büyük sıkıntılar var. Saha çalışmalarında vatandaşlara bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Mecliste Yeniden Refah Partisi Milletvekilleri ile Erzurum'u hak ettiği yere bizler getireceğiz. Zafer inananlarındır." diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.