SİYASET Haber Girişi : 28 Ağustos 2020 15:07

AK PARTİ'NİN KORONA CİDDİYETSİZLİĞİ

AK PARTİ'NİN KORONA CİDDİYETSİZLİĞİ
AK PARTİ'NİN KORONA CİDDİYETSİZLİĞİ
AK Parti'nin ilçe kongreleri son sürat devam ederken, bugün yapılan Tortum ve Uzundere kongrelerinde korona tedbirleri bakımından son derece "tezat" görüntüler oluşturdu. Tortum'da kapalı alanda ve küçücük bir salonda yapılan kongrede, protokole "korona tedbirleri" uygulanıp, sosyal mesafeye dikkat edilirken, katılımcıların "sıkış-tıkış" kongreye katılmalarına müsade edilmesi eleştiri konusu oldu. 







AK Parti'nin Tortum'dan kısa bir süre sonra Uzundere'de yaptığı ilçe kongresi ise korona tedbirlerinin en üst esviyede uygulanmasıyla "tam not" aldı. Açık havada gerçekleştirilen ve protokol ile delegelerin tamamı için sosyal mesafeye uygun bir oturma planı hazırlanması, beğeni topladı. 







Erzurum'da son bir ay içerisinde korona vakalarında yaşanan olağanüstü artış karşısında Tortum'da yapılan kongrede kurallara uyulmaması eleştiri konusu oldu ve "İktidar partisi bu işi ciddiye almazsa, vatandaş zaten almaz" yorumlarının yapılmasına neden oldu..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.