SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2023 10:21

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FUAT DEMİR, VATANDAŞ FERASET SAHİBİDİR.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FUAT DEMİR, VATANDAŞ FERASET SAHİBİDİR.
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Fuat Demir, vatandaşın 14 mayısta eser siyasi yapanlarla, hamasi söylemlerde bulunanları ayıracağını iddia etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı, iş insanı Fuat Demir. " Bu millet kendisine hizmet edenlerle, boş vaatlerde bulunanları görüyor." dedi. 

 

 

Yazılı bir açıklama yapan Fuat Demir şunları söyledi; " Vatandaş, 20 yıldır bu ülkede yapılanların farkında. Vatandaş feraset sahibidir. Boş vaatlerle iktidar rüyaları görenleri, 14 mayısta sandıkta uyandıracaktır. Muhalefet iktidarı ancak rüyasında görür." dedi. 

 

 

Ak kadroların, gecesini gündüzüne katarak, bu ülke insanının ali menfaatleri için elinden gelen gayreti gösterdiğini iddia eden Demir, " Vatandaş unutmadı; 2002 öncesi bu ülke 1 milyar kredi alabilmek için IMF kapılarında bekliyordu. 20 yılda dünya ölçeğinde yaşanan bir çok krizi en az hasarla atlattık. Bu gün geldiğimiz noktada kendisine yetebilen, bütün dünyada ekonomik anlamda fırtınalı bir süreç yaşanırken, Geminin dümenindeki kaptan sayesinde güvenli limana emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'de yaşıyoruz. 

 

 

Savunma sanayinden, sağlığa, enerjiden, tarıma bir çok alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamış yatırımlar, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Kadrolar sayesinde yapılmıştır. 

 

 

Vatandaş kendisine bol keseden vaatte bulunanla, somut anlamda yapılanları görüyor. Türkiye'yi yeni yüzyılında kimin ayağa kaldırabileceğini iyi biliyor. Bu milletin feraseti herşeyin üstündedir. Kandıramazsınız, yalanlarınızla manipüle edemezsiniz, vaatlerinize inandıramazsınız." dedi.    

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.