SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2023 12:06

AK PARTİ İLE İTTİFAKA HAZIRLANAN YENİDEN REFAH PARTİSİNİN YEDEK MKYK ÜYESİ SADIK ÇAT'TAN, İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRİLER.

AK PARTİ İLE İTTİFAKA HAZIRLANAN YENİDEN REFAH PARTİSİNİN YEDEK MKYK ÜYESİ SADIK ÇAT'TAN, İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRİLER.
Yeniden Refah Partisi Yedek MKYK üyesi Sadık Çat'ın açıklaması, ittifaka çomak sokmaya mı çalışıyor yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Sadık Çat, "neyin peşinde?" Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, AK Parti'nin ittifaka katılın teklifiyle ilgili bu gün saat 13.30'da bir açıklama yapacak. Erbakan'ın açıklamalarını beklemeden, bu sabah haber ajanslarından servis edilen Erzurum milletvekili aday adayı ve yedek MKYK üyesi Sadık Çat'ın açıklamaları, kulislerde ittifakı bozmaya mı çalışıyor yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 

 

 

 

İHA'nın servis ettiği haberde Çat, " Ülkemizin sorunları belli. Bu sorunların altından kalkabilecek tek parti Yeniden Refah partisidir. 2018 yılında kurulan Partimiz, her geçen gün büyüyerek bugün tek başına ülkeyi yönetebilecek sağlam ve güçlü bir kadro ile Milletimizin karşısına çıkıyor. Milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, Milletimizin sorunlarını giderme ve Ülkeyi adil düzen ile yönetme noktasında gerekli alt yapıyı tamamlamış ve hayatiyete geçirmesi için sandıktan zaferle çıkma gününü beklemektedir.
Diğer Partiler gibi sadece konuşarak siyaset yapmaktansa hazırladığımız projeler ile gerçekçi bir politika benimsiyoruz. Milletimizin destek ve teveccühleri ile iktidarın en güçlü adayıyız. Ülkemiz gibi Erzurum'un da sorunları çok fazla. Özellikle esnafımız kabus gibi günler yaşıyor. Ağır yaşam koşulları karşısında her sektörde büyük sıkıntılar var. Saha çalışmalarında vatandaşlara bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Mecliste Yeniden Refah Partisi Milletvekilleri ile Erzurum'u hak ettiği yere bizler getireceğiz. Zafer inananlarındır." diye konuştu.


 

 

Çat'ın iktidara yönelik bu eleştirileri, Çat ittifakı bozmayamı çalışıyor şeklinde yorumlandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.