SİYASET Haber Girişi : 29 Kasım 2023 09:59

AK PARTİ DAVASI TAM DA BU DEĞİL Mİ?

AK PARTİ DAVASI TAM DA BU DEĞİL Mİ?
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı, kendisine yöneltilen partide yenisin eleştirilerine paylaştığı mesajla cevap verdi.

Tanınmış hukuk insanı Avukat Ebubekir Elmalı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu. 14 Mayıs seçimlerinde de Milletvekili aday adayı olan Elmalı ile ilgili parti kulislerinde, " Çok iyi bir isim, ancak partide daha çok yeni" eleştirileri yapılıyor.

 

 

 

 

Bu eleştiriler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Avukat Ebubekir Elmalı, dava vurgusu yaptı. "Ak partide yenisin diyorlar; Kabul etmiyorum." diyen elmalı şunları söyledi; " Ben 45 yaşımdayım. Ömrüm boyunca vatan,millet ve ezan kutsalım oldu.Kutsalıma dil uzatanlarla hep mücadele ettim. Ne hakkımı yedirdim ne hak yedim. İşimi doğru dürüst ve sırtımı hiç kimseye yaslamadan yaptım. Tam 45 yıldır bu böyle. Ak Parti davası zaten tam da bu değil mi?" 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.