SİYASET Haber Girişi : 05 Aralık 2023 09:45

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EBUBEKİR ELMALI'DAN ANKET ÇIKIŞI

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EBUBEKİR ELMALI'DAN ANKET ÇIKIŞI
Elmalı, Kamuoyunda isim vererek parti genel merkezinin anket yaptığı iddialarıyla ilgili olarak, bu anketlerin daha seçilmeden seçmeni kandırmaya yönelik olduğunu söyledi.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, Ünlü Hukuk insanı Avukat Ebubekir Elmalı, siyasette mottosunun " Kazanırken adalet, kaybederken asalet!" olduğunu belirterek, AK Parti'nin isim vererek yaptığı iddia edilen anketlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. 

 

 

 

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in " Biz, henüz AK PARTİ olarak Türkiye’nin hiç bir yerinde her hangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK PARTİ adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur." açıklamısını hatırlatan Elmalı, "Her seçim dönemi Bir anket kulisi oluşuyor. Ankara ve İstanbul’da yıllardır mesleğimi icra ediyorum. Anket işlerinin nasıl döndüğünü iyi biliriz. Anket üzerinden sanki Genel merkezin adayıymış gibi bir izlenimle daha seçilmeden seçmeni manipüle etme çabası beyhude. Kendinizi kandırısınız." dedi. 

 

 

 

Siyasette Mottosunun " Kazanırken adaletle, kaybederken asaletle!" olduğunu belirten Elmalı, "Erzumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin Tefviznamesini bilmeyen yoktur.  Hak, şerleri hayr eyler, Zannetmeki gayr eyler, Ârif ânı seyr eyler, Mevlâ görelim neyler, Neylerse, güzel eyler..." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.