GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ekim 2021 14:06

Ahmet Han Efe'den Mevlid Kandili mesajı...

Ahmet Han Efe'den Mevlid Kandili mesajı...

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe Mevlid gecesi münasebeti ile yazılı bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Efe, “O gece alemlere rahmet indi, o gece alemlere bereket indir o gece Efendimiz Hz. Muhammed (sav) dünyayı şereflendirdi. İslam inancının ve yüce kitabımızın müjdecisi ve tebliğcisi Efendimiz dünyaya örnek şahsiyeti ile asırlardır insanlığa ışık olmuştur. Ahlakı ve hoşgörüsü ile büyük bir diriliş başlatmış ve örneği olmayan mücadeleler vermiştir. Hayatı boyunca ümmetine kendini adamış olan Efendimiz bir çok özelliği bakımından eşsiz bir kişiliktir. Bu mübarek gecede kendisini uzunca yad edip hayatını okumak ve dualarda bulunmak ise bizler için bulunmaz bir fırsattır. Efendimizin hayatını tam anlamıyla okumuş ve anlamış herkes hoşgörü, barış ve kardeşliğin temsilcisi olacaktır. Ne mutluki O'nun ümmetiyiz ne mutluki O'nun yolundayız.

Bu kutlu gece münasebeti ile güzel ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, kardeşlik ve barış niyaz ediyorum Yüce Allah'tan.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.