AH İMAM HATİPLER VAH İMAM HATİPLER !

Normalde bu sohbetlere girmem. Oralı olmam pek. Kim hangi okullu, nereli ya da kim. Ya da hangi okulu okumuş bizene değil mi? 

 

 

Ama AKP il başkanı güzel bir konuya değindi. Söylediği her şeyin altına imza atarım, tabi bu konjonktürde. 

 

 

 

 

Haklısın Başkan Mehmet Emin Öz, her yere İmam hatip mezunlarını almak nedir?  Liyakat ve ehliyet esas olmalı. Sürekli aynı kesimi kayırmak diğer kesimleri rahatsız eder. 

 

 

 

 

Buraya kadar her şey normal. Dediği her şey. Ya peki öncesi?

 

 

 

 

Ben 98'leri bilirim. Acaba o dönemde Başkanımız(!) aynı şekilde imam hatipleri savundu mu? Ben gittiğim protesto ve mitinglerde kendisini ne gördüm ne duydum. Sahi Mehmet Emin Öz sen o zaman neredeydin? 

 

 

 

O konularda bir tavsiye veya bir söz olacaksa, en son sana düşer. Biz bu yolun acısını çekmiş, o şubat zemhersini iliklerimize kadar yaşamışız. Geleceğimiz hayallerimiz ellerinizden alınmış. Bu konuları konuşmak sizlere biraz ağır gelir. 

 

 

 

İmam hatiplerin şu anki durumunu benden çok eleştiremez kimse. Ama bunu da yaparken hakkaniyetli ve objektif olmak lazım. Diyelim haklı bir eleştiri yaptın bari arkasında dur. Bu çocuklarımızı tedirgin etmeye kimsenin hakkı yok. 

 

 

 

El hasıl AKP çok il başkanı gördü...  Mehmet Emin Öz'de onlardan biri. Söyledikleri AKP'ye muhalefet eden bizleri memnun ediyor. O nedenle artık muhalefet etmeyeceğim, Mehmet Emin Öz varken bize gerek yok. Sağolsun kendisi bu görevi layığıyla yerine getiriyor. 

 

 

 

Bilgiyle kalın..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.