EKONOMİ Haber Girişi : 24 Ekim 2023 09:09

ACUN ILICALI'NIN ORTAĞI OLDUĞU FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI

ACUN ILICALI'NIN ORTAĞI OLDUĞU FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla iş adamı Fatih Melek tarafından kurulan Acun Ilıcalı'nın ortak terlik fabrikasının açılışı yapıldı.

Açılış törenine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Aile ve sosyal politikalar Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlu iş adamı Acun Ilıcalı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

Törende konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bundan 10 yıl önce Erzurum’u aynı zamanda üretim merkezi yapacağımızın sözünü verirken işte bugünleri hayal ederek işe başladık. 

 

 

 

 

 

 


Erzurum’a ülke genelindeki yatırımcılarımızı bölgemize çekmek, kalkınmayı kollektif akılla sağlamak, ülkeler ve şehirler arasındaki iktisadi entegrasyonu güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 

 

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyemizin büyük katkılarıyla iş insanı Fatih Melek kardeşimizin kurduğu Trizone Mytex Terlik Fabrikamızın açılışını bugün gerçekleştirdik.

 

 

Kıymetli hemşehrimiz Acun Ilıcalı kardeşimizin de açılışına katıldığı fabrikamız inşallah kentin üretim ve istihdamına önemli katma değerler sunacak." dedi. 

 

 

 

 

 

Açılışta konuşan İş İnsanı Acun Ilıcalı, Yatırım sürecinde verdiği destekten ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ett. Ilcalı, Erzurumm'a daha büyük bir yatırım yapacakarının da müjdesini verdi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.