GÜNDEM Haber Girişi : 21 Temmuz 2020 00:46

Abiş Hopikoğlu'ndan adaylık açıklaması...

Abiş Hopikoğlu'ndan adaylık açıklaması...
Erzurumlu işadamı Abiş Hopikoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başkan adayı olacağı iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

ERZURUMEKSPRES - Erzurumlu işadamı Abiş Hopikoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başkan adayı olacağı iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Hopikoğlu, adaylıkla ilgili ne bir düşüncesinin ne de bir hayalinin olmadığını belirterek, "Ortada şampiyon olmuş bir başkan ve yönetim kurulu var. Benim fikrim bu arkadaşlarımızın devam etmesi yönünde" dedi. 

Erzurumspor'un her zaman en büyük destekçilerinden biri olduğunu ve isteyen herkesin mavi beyazlı kulübün kayıtlarında bunu görebileceğini ifade eden Hopikoğlu, "Şampiyonluk yaşamış, takımımızı Süper Lig'e taşımış bu arkadaşlarımızın karşısında aday olmayı, bir aday çıkarılmasını da doğru ve etik bulmam. Bu çok net fikrimdir. Kaldı ki adaylıkla ilgili ne bir düşüncem ne de bir hayalim var. Şampiyon yapmış bir başkanımız var ve Süper Lig'de de başkanlık yapmak onun en doğal hakkıdır. Samimi düşüncem budur. Açık söyleyeyim, mevcut yönetimi değiştirmeyi kim düşünürse de onun karşısında ben olurum. Evet sağdan-soldan beni bu konuda arayanlar oluyor ama onlara da çok net bir şekilde cevap veriyorum" diye konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.