ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Mayıs 2021 15:26

3 GÜNDÜR KAYIP

3 GÜNDÜR KAYIP
Erzurum'un Uzundere İlçesinde çaşır toplamak için evden çıkan ve dağa gittiği öğrenilen Ahmet Korkmaz'dan üç gündür haber alınamıyor. Bölgede Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum'un Uzundere İlçesinde çaşır toplamak için evden çıkan ve dağa gittiği öğrenilen Ahmet Korkmaz'dan üç gündür haber alınamıyor. Bölgede Jandarma ve AFAT ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor. 

 

 

 

 

Tedirgin Bekleyiş Sürüyor.... 

Uzundere'nin sevilen isimlerinden biri olan, Marat Efendi Mahallesinde ikamet eden Ahmet Korkmaz'dan üç gündür haber alınamıyor. Ailesine çaşır toplamak için dağa gideceğini söyleyerek evden çıkan Korkmaz, bir daha geri dönmedi. Durumu Jandarma'ya bildiren ailesinin tedirgin bekleyişi sürüyor. İlçenin sevilen isimlerinden biri olan Ahmet Korkmaz'ın bulunması için AFAD ekipleri de seferber oldu. Bölgede hem yerden hemde dron vasıtasıyla havadan arama çalışmaları sürüyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.