KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 27 Ekim 2021 10:30

29 EKİM'E YAKIŞIR PANEL

29 EKİM'E YAKIŞIR PANEL
Erzurum'da yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Palandöken Gelişim Derneği, yine önemli bir panelin altına imza atacak.

Erzurum'da yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Palandöken Gelişim Derneği, yine önemli bir panelin altına imza atacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yıl dönümünde, 29 Ekim'e yakışır bir panelle Mustafa Kemal'i anlatacak.

 

 

29 Ekim Cuma Günü saat 19.00 da İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi'nde duzenlenecek olan Panelin yöneticiliğini Arș. Yazar Alparslan KOTAN yapacak. Panele, Hacettepe Üniversitesi'nden Dr. Ali GÜLER ve Dr. Abdullah Cüneyt KÜSMEZ konușmacı olarak katılacak.

 

 

Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, " Atatürk'ü anlamak, bir milleti anlamaktır. Türkiye Cumhuriyetinin kurucu iradesini anlamaktır. Yarınlara daha emin bakabilmektir. Bu düşüncelerle panelimizi organize ettik. Başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm halkımızı panelimize davet ediyoruz. Şimdiden panele katılan akademisyenlerimizi teşekkür ediyorum." dedi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.