SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2022 13:04

2023'TE CUMHURBAŞKANI BEN OLACAĞIM

2023'TE CUMHURBAŞKANI BEN OLACAĞIM
Ben adını yeni duydum, Adalet Birlik Partisi. Genel Başkanı Hafta sonu Erzurum'daydı. Kaldığı otelde karşılaştık, çay eşliğinde keyifli bir sohbet ettik. Oldukça da iddialıydı. 2023'te Cumhurbaşkanı olacağım" dedi.

Daha önce de söylemiştim, seçimler ister erken olsun ister zamanında gerçekleştirilsin, renkli bir seçim dönemi yaşayacağız diye. Cumhurbaşkanlığı sistemi, yüzde 1 oyu olan partileri bile iddialı kılıyor. 50+1'i istiyorsanız beni de yanınıza almanız gerekiyor diyor partiler. Bakın bu gün sayı değişmediyse Türkiye'de 124 siyasi parti var. Seçim erken olursa kaçı, zamanında olursa ne kadarı  seçime girebilecek bekleyip göreceğiz. 

 

 

 

Cuma günü bir dostumun davetiyle Palandöken'de Palan otelde yemek yedik. Çıkışta lobide oturan bir gurup beni yanına davet etti. "Sizi Genel Başkanımızla tanıştırmak istiyoruz" dediler. Yanlarına oturduğumda adını yeni duyduğum bir partinin genel başkanıyla tanıştık. Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun. 

 

 

Adalet Birlik Partisi 6 Haziran 2018'de kurulmuş, 3 yıllık bir parti. Genel Başkanları da oldukça renkli bir kişilik. Kendisi, Karadeniz insanı.  Aslen Trabzon Sürmeneli, 47 yaşında.  Beykent Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk , Eskişehir Anadolu Üniversitesi Banka ve Sigortacılık, Brussels Capital Üniversitesi Yazılım Uzmanlığı bölümlerinden mezun olmuş. İngilizce, Rusça ve Arapça biliyor. Kendisini ben iyi bir yazılımcıyım diye tanımladı. 

 

 

 

Ülkenin gidişadıyla ilgili epey bir sohbet ettik. Z Kuşağına çok güveniyor. " Onların feraseti, İstanbul'u Ankara'yı değiştirdi. Onların hayata bakış açıları sayesinde, siyaset artık farklı bir mecrada yapılıyor." dedi. 

 

 

Kendilerini Merkezin sağında tanımlıyorlar. Oldukça'da iddialı bir isim İrfan Uzun. İddialıdan öte inanmış. " 2023'te Cumhurbaşkanı ben olacağım. Şannslısınız 2023'ün Cumhurbaşkanı ile oturuyorsunuz." dedi. 

 

 

En düşündücü ifadesi şu oldu; "“Gerçek liderlik çoğu zaman en beklenmedik yerlerde en beklenmedik kişiler tarafından yapılan en küçük eylemlerle olur.”

 

 

İl Başkanı Hakan Yüksel'de genç bir kardeşimiz. O da çok heyecanlı. " biz gençlere destek olun, Evet yapabiliriz. Bir şeyleri değiştirebiliriz. Yeterki bizlere güvenin" dedi. 

 

 

 

Parti Logoları Güneşin içinde ay çiçeği. İrfan Uzun 2023'te iddia ettiği gibi Cumhurbaşkanı olursa, " Ben kendisiyle uzun uzun sohbet etmiştim zamanında."  diyerek havamı atarım. Olamaz sa benim için keyifli bir çay sohbetiydi.. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cerkezoglu Mehmet Akyol Afyonkarahisar 23 Ocak 2022 17:15

    Degerli basın camiası temsilcisi ERZURUM Ekspres güzel bir konuya parmak basmışınız ve şanslısınız. 2023 yılı CUMHURBAŞKANI adayını agırlıyoruz diyorsunuz. TÜRKİYE nin degişime ihtiyacının oldugu bu günlerde egitim projem var diyen CUMHURBAŞKANI ADAYI YAKALAMIŞ INIZ eger egitim öncesine böyle önem verebilen bir HÜKÜMET projesi olsa idi cahil BİLGİSİZ ve verimli olmayacak üç yıllık bir nesil elimizde eger anlatıldığı üniversiteye kadar üstün EGİTİMLİ dürüst devletini düşünen yeme-barınma karşılıksız burs- yetiştirme bilecek NESİL YETİŞİR İSE VE SAHİP ÇIKILIR İSE ARKASINDA PROJELERLE DESTEKLEYEN YENİ YENİ BİLGİSAYAR PROGRANLARI ANLATIYOR. GENEL BAŞKANI ÇİFTCİLERE YERLİ TOHUM-YERLİ TOPRAK- YERLİ ÜRÜN DİYOR. EGER BUNLARDA GERÇEK OLURSA TOHUM DA İSRAİLE GÜBREDE MISIRA veya nüfusları Konya kadar olmayan üç ülkeye 6 yandaşa bırakmadan üretebilmek beni heyecanlandırdı. Konuyu Afyonkarahisar takip ettim yerli siha-yerli Ucak-yerli otomobil merhaba yerli uydu ARACI dediler yuturdular motor - yazılım-çizim-parcalar başka başka ülkeden olacak biz sadece belki montaj EDECEGİZ yerli milli araç olacak Adama yurt dışında GÜLERLER YERLİ DİYEBİLECEĞİMİZ BİR TV-ÇAMAŞIRMSKİNASI-BUZDOLABIMIZ VS VARMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BULAMADIM. TAMAMI PATENİ FARKLI ULUSLARA AİT ÜRÜNLERİ MONTAJINI YAPIP PATANTİNİ ÖDEYİP SATIP HAVA ATIYORUZ. BUZDOLABIN HAVA MOTORUNU DAHİ DIŞARIDAN ALIYORUZ. ARÇELİK ESKİŞEHİR MONTAJ EDİLİR. SANIRIM KOÇ HOLDİNK GİBİ NEDEN İRFAN BAŞKANIN PROJE DEGİGİ GÜZEL FİKİRLER BİZLERİ HEYECANLANDIRDI SİZLET ERZURUM DAN DUYURU 2023 YILININ CUMHURBAŞKANI ADAYI NI KONUKETTİNİZ ŞANSLI BİR EKİPSİNİZ BİZLERİ BİGİLENDİREN DEGERLİ BASIN MENSUBU OLMANIZ GURURLU İKEN BİZİ BİLGİLENDİRMENİZ ONURE ETTİ BÜYLE GÜZEL PROJELERLE HASRET OLGUGUMUZ BU GÜNLER ÖZLENİR OLDUGU AŞİKARDIR. GÜZEL İŞ BAŞARDINIZ UMARIM SİZLET ERZURUM DAN DESTEKLİYOR SANIZ BİZDE AFYONKARAHİSAR ŞB VARIZ DEMEK DÜŞER. GENÇ YERLİ MİLLİ CUMHURBAŞKANI ADAYINA YERLİ MİLİ EGİTİM - YERLİ MİLLİ ÇİFTCİ - YERLİ TOHUM - YERLİ TOPRAK-YERLİ ÜRETİM ÖZLENEN GÜNLER YAKINDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

  • Yusuf YAMAN 23 Ocak 2022 16:49

    Keskin ADALET ve BİRLİK içinde yaşanak için Elele tutunurdak bu AZİZ VATAN'ımız

  • On sekiz yaşında bir kız, Belçika'da yaşıyor. -Tür 23 Ocak 2022 16:16

    ÇIKTIĞINIZ BU KUTLU DAVADA YAPACAKLARINIZI ACIKCA ANLATIYORSUNUZ BİZLER ARTIK GENÇ LİDERLERE GÜVENMELİYİZ VE GELECEGİMİZ İÇİN YETİŞEN GENÇ BEYİNLERE SAHİP CIKACAK GENÇ LİDERLERE İHTİYACIMIZIN OLDUGU GÜNLERDE İHTİYACIMIZ OLAN GENÇLİDER ALIN SİZE ENGÜZEL YÖNETİCİ HALKIN İÇİNDEN BİR CUMHURBAŞKANI ADAYI Türkiye için nin Gelişimi için EGİTİM Diyor. Hayatımızı sürdürme mİZ için yerli tohum yerli ÇİFTCİ yerli toprak İŞTE GERÇEK YERLİLİK OLIN SİZE YERLİ MİLLİ CUMHURBAŞKANI VE TÜRKİYEYİ GELİŞTİRECEK MARKA YAPACAK YERLİ YAZILIMLAR BENİ HEYACANLANDIRDI AFYONDAN YAZIYORUM ve yerli Ucak yerli araba yerli siha - yerli uzay UYDULARI YERLİ İLAÇLAR YERLİ COVİT TESPİT KİTLERİ AKLIMA YAZILIMI GELİVERDİ BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ OLMADIGI GÜNLERDE HAYALİ BİLE GÜZEL ARTIK BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ BİR TV ÇAMAŞIR MAK. BİLE YOKKEN HAYALİ BİLE HARİKA ERZURUM DAN DUYURDUGUNUZ BİR HABER BENİ HEYACANLANDIRDI IZ SİZLERE GÜZEL HABER YAPAN GERÇEK GAZETECİLER E TEŞEKKÜRLER BENDE VARIM DEMEK GÜZEL BİRŞEY ERZURUM VARSA AFYONDA VAR DİYORUM. SAYGILARIMLA CERKEZOGLU MEHMET AKYOL AFYONKARAHİSAR

  • Kestane balının dıyarı gokcebeylı 23 Ocak 2022 16:02

    Bize Zonguldaktan Ecevit gıbılerı lazım. Carlı arabalarla, eskortlarla dolasıp story atanlar degıl.