GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 31 Aralık 2020 15:37 Haber Girişi : 31 Aralık 2020 15:47

2020'NİN YARALARININ SARILACAĞI BİR YIL DİLİYORUM

2020'NİN YARALARININ SARILACAĞI BİR YIL DİLİYORUM
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin yayınladığı Yeni yıl mesajında, "2020'nin yaralarının sarıldığı bir yıl diliyorum" dedi.

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin yeni yıl mesajı yayınladı. Güneyin mesajında şunları söyledi; " 2020 yılı hepimizi yoran bir yıl oldu. Yaşanan ekonomik kriz, dünyayı kasıp kavuran salgınla hayatı sekteye uğrattı. Ülke olarak yorulduğumuz, sıkıldığımız, bunaldığımız bir yıl geçirdik. Ancak ümit etmekten vazgeçemeyiz. Ne diyor Peygamberimiz; "Müminin kalbinde korku ile ümit varsa, Allah Teâlâ da ona umduğunu verir, korktuğundan da emin eder." Yüce Raübbim bizlere de umut ettiklerimizi versin, korktuklarımızdan emin eylesin. 2021 yılının Esnafın ticaretini yapabildğii, ekonomik sıkıntıların azaldığı, yoksulluğun bittiği, insanların refah düzeyinin artığı, özgürlüklerin artttığı, siyaseten rahatlamanın yaşandığı bir yıl olmasını diliyorum. 2021 yılının herkese, huzur, mutluluk, sağlık, barış getirmesini temenni ediyorum. İnşallah 2021 yılı İYİ olacak." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.