SİYASET Haber Girişi : 24 Nisan 2023 12:48

14 MAYISTA İKİNCİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

14 MAYISTA İKİNCİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
İYİ Parti Erzurum milletvekili adayı Fatih Karataş, saha performansı ile göz dolduruyor.

İYİ Parti Erzurum milletvekili adayı Fatih Karataş, gidilmedik yer, sıkılmadık el, dokunmadık yürek kalmayacak mottosuyla, adeta sahada fırtına gibi esiyor. 

 

 

Bayramda da saha çalışmalarını sürdüren Karataş, İlçelerde ve merkezde vatandaşla buluştu. Ev ziyaretleri, esnaf gezileri yapan Karataş, İYİ Parti İl Binasında gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine de katıldı. 

 

 

 

 

 

 

Mahalle mahalle köy köy, dolaşarak, parti politikalarını seçmenlere anlatan Karataş, " Bizcer İYİ Partililer olarak, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın; kendisini "sayı" değil, birer "velinimet" olarak hissettiği bir siyaset anlayışıyla geliyoruz. Seçim çalışmalarımızı da bu anlayış doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. 14 Mayısta ikinci bayramı aziz milletimizle birlikte kutlayacağız. 

 

 

 

 

 

 

Bakın Horasan'da, Hınıs'ta, Karaçoban'da vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertlerini dinledik. Esnafımız bayram öncesi beklediği ölçüde satış yapamadı. Umutları bayram dı ancak, beklediklerini bulamadılar. Sattıkları ürünü aynı fiyata yerine koyamıyorlar. 

 

 

 

 

 

 

Mesela Horasan'da Yörükatlı köyünde 10 yıl önce söz verilen gölet, hala yapılmamış. Yapacağız diye on yıldır oyalıyorlar. 14 Mayıstan sonra göleti birlikte yapacağız. 

 

Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. köylüsü, çiftçisi, esnafı, öğrencisi, memuru, emeklisi herkes dertli. Kimsenin yüzü gülmüyor. 

 

 

 

 

Bütün olumsuzluklara rağmen yeise kapılmadan, umud ederek, yapacağımız her hizmette elimizi vicdanımıza koyarak, sosyal adaleti, gelir dağılımındaki adaleti sağlayarak, bu ülkenin kaynaklarını, bir kaç kişiye değil, bütün vatandaşlarımıza emekleri ölçüsünde paylaştırarak, Türkiye'yi ikinci yüzyılında biz yöneteceğiz. 14 Mayısta tarih yazacağız. Az kaldı." dedi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.