GÜNDEM Haber Girişi : 11 Haziran 2023 22:59

13. BÖLGE ERZURUM ECZACI ODASINDA MOBİL UYGULAMA DÖNEMİ

13. BÖLGE ERZURUM ECZACI ODASINDA MOBİL UYGULAMA DÖNEMİ
13. Bölge Erzurum Eczacı Odası üyelerine ve vatandaşlarına mobil uygulama ECZA 13 ile hizmet dönemini başlattı.

ERZURUMEKSPRES - Merkezi Erzurumda bulunan ve Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars illerine de hizmet veren 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası üyelerine ve vatandaşlarına mobil uygulama ECZA 13 ile hizmet dönemini başlattı.

 

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan oda başkanız Uzm. Ecz. A. Caner GÜVEN “zaman içinde çok daha geliştirecekleri mobil uygulamanın bir çok ilki de beraberinde getirdiğini” vurguladı.

 

ÜYELERİMİZİ VE HALKIMIZI ÖNEMSİYORUZ

 

Güven uygulama hakkında açıklamalarda bulundu;
 

Odamızda göreve geldiğimiz ilk günlerden bu yana temel işlemler için bilgisayar tabanlı uygulamalar kullanmaya başlamıştık. Bu dönüşüm sürecini bir mobil uygulama ile sürdürmek için üyelerimize söz vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mobil uygulama “ECZA 13” Apple Application Store ve Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Halkımızın da kullanabileceği bu uygulama ile yalnızca nöbetçi eczane bilgilerine değil, il ve ilçe bazındaki bütün eczane bilgilerine de ulaşmaları mümkün. Ayrıca Erzurumda pilot olarak başlattığımız ve yakın bir zamanda bütün bölgemizde aktif hale gelen bölümü ile halkımız “Kan Ürünü, Mama, Organ Nakli vb gibi sıralı dağıtım reçetelerini” hangi eczanelerden alabileceklerini de anlık olarak görebilecekler. Üye olmaksızın duyuruları okumak, odamıza ulaşmak, sosyal medya hesaplarını takip etmek, dilek, görüş ve taleplerini doğrudan odamıza ulaştırmak da mümkün olacak. Odamız ile ilgili bir çok bilgi de yine halkımızın kolaylıkla erişebileceği şekilde uygulama içerisinde mevcut.

 

 

UYGULAMA BİR ÇOK İLKİ DE BARINDIRIYOR

 

Oda üyesi eczacılar ise uygulama vasıtası ile İktisadi İşletmeye ulaşabilecekler. Uygulama içinden tek dokunuşla oda üye paneline erişimi de mümkün hale getirdik. Ayrıca Türkiye’de ilk defa “ACİL DURUM” sistemimizi de devreye aldık. Acil Durumda üyelerimiz tek bir dokunuşla bizlere bildirim yapabilecekler. Bu şekilde saniyeler içinde üyemizin konumunu tespit ederek, ulaşmamız mümkün olacak. Uygulamada gerek üniversitelerimizdeki akademik gelişmelerden, gerek kamudaki eczacılarımızdan da gelişmelerin yer aldığı bölümler de yer alıyor.

 

Yardımcı eczacı istihdamı için panel, üyelerimize özel indirim ve anlaşmalar, gerekli dosyalar, bağlantılar ve meslektaşlarımızın özel günlerini birbirleri ile paylaşabilecekleri bölümler de uygulama içinde düşünülen detaylar arasında. Ayrıca önemli gelişmeler ve duyurular üyelere bildirimlerle hızla ulaştırılabiliyor.

 

Teknoloji çağının gerekliliği olarak  zamanla çok daha etkili, hızlı ve kullanışlı hale gelecek; inovasyon açısından güzel bir örnek olacağını düşündüğümüz bu uygulamayı genç girişimcilerimiz ve eczacılarımızla birlikte geliştirdik. Zaman içinde ECZA 13’ün örnek bir başarı hikayesine dönüşmesini çok arzu ediyoruz. Uygulamanın geliştirilmesi aşamasında gerekli finansman için oda bütçesinden değil, gönüllü eczacılarımız ve iş ortaklarımızdan destek aldık. Bu süreçte bizi her zaman destekleyen ve inanan meslektaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.