SİYASET Haber Girişi : 25 Nisan 2022 20:20

SEN AN BİZ LANET OKUYORUZ

SEN AN BİZ LANET OKUYORUZ
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı sert bir dille eleştirdi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 24 nisan paylaşımını sert bir dille eleştirdi. Babacan’ın “Geçmişte yaşanan acıların faili biz değiliz. Hepimiz, karşılıklı anlayış çerçevesinde birbirinin yarasını sarmaya çalışan Anadolu insanları olmalıyız. Bu vesileyle, Ermeni halkının bugün derinden hissettiği acıyı anlıyor, 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anıyorum.” İfadelerine tepki gösteren Serhat Can Eş, “ Biz Erzurumlular neler yaşadığımızı iyi biliyoruz, sen an biz lanet okuyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Milli tarih bilinci, milli vicdanı, milli kimliği ve milli şahsiyeti olan hiç kimsenin Erzurum’da, Kars’ta, Van’da Ermenilerin bu millete yaptığı mezalimi unutmayacağını belirten Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Bir siyasi Parti’nin Genel Başkanının bu açıklaması, Ermeni mezaliminin en yoğun yaşandığı Erzurum’da bizleri üzmüştür. Erzurum’a geldiğinde, göstermelik üç beş esnafı ziyaret edeceğine, Sayın Babacan keşke Alaca’ya gidip Ermeni çetecilerinin bölge insanına yaptığı zulmü görseydi. Ya da il başkanı kendisine anlatsaydı eminim bu paylaşımı yapmazdı.  Ermeni Diasporasının yalanlarına inandırmak için, tüm dünyada yaptığı lobi faaliyetine ne yazık ki ülkemizde bu tarz açıklamalar destek olmaktadır. Osmanlı Ermenilerinin acısını anlayan Sayın Babacan, Anadolu’da dedesi öldürülen, hamile karısı karnı deşilerek katledilen, çocuklarına tecavüz edilen, topluca yakılan, bu coğrafyanın insanının acılarını neden anlamaz, merak ediyorum. Biz Erzurumlular neler yaşadığımızı iyi biliyoruz, sen an Sayın Genel Başkan, biz lanet okuyoruz.” Dedi.   

 

 

İŞTE BABACAN'IN O PAYLAŞIMI  

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.