SP’li Polat Erzurum’u karış karış dolaşıyor

Saadet Partisi (SP) Erzurum milletvekili adayı Abdullah Polat, seçim çalışmalarını Güney ilçelerinde sürdürdü. Hınıs, Karayazı, Karaçoban ve Tekman’a çıkarma yapan Polat, Saadet Partisi’nin projelerini anlatıp, seçmenden oy istedi.

ERZURUMEKSPRES - Saadet Partisi (SP) Erzurum milletvekili adayı Abdullah Polat, seçim çalışmalarını Güney ilçelerinde sürdürdü. Hınıs, Karayazı, Karaçoban ve Tekman’a çıkarma yapan Polat, Saadet Partisi’nin projelerini anlatıp,seçmenden oy istedi.

16 yılda ekonomi, turizm, sağlık ve gibi alanlarda kan kaybı yaşayan Türkiye’de artık değişim zamanının geldiğini belirten Polat, Millet İttifakı’ya Güney ilçelerin kaderinin de değişeceğini söyledi. Erzurum’da bir çok ilçenin yatırımlardan nasibini almadığını da hatırlatan Polat, “Türkiye en huzurlu dönemlerini Saadet partisi iktidarıyla yaşamıştır. O günler artık yok yakın. Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı, Millet İttifakı’nın ise sandıktan çıkacak büyük başarısıyla o özlenen günler tekrar geri gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Erzurum’da özellikle Güney ilçelerinin kaderine terk edildiğini de ifade eden Polat, “Seçim çalışmalarım için Güney ilçelerini dolaşıyorum. Yatırımlar nereye yapılmış merak ediyorum. Ben yatırım adına hiç bir şey görmedim. Çiftçi mutsuz, esnaf umutsuz. Biz sorunların reçetesinin Saadet Partisi ve Millet İttifakı’nda olduğunu söylüyoruz. Türkiye’de artık bir değişim isteyen halkımız 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu ve Millet İttifakı’na tam destek vereceklerdir ”diye konuştu. 


22.06.2018 14:35:00