KARATAŞ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR.

İYİ Parti'nin 5. sıra milletvekili adayı Fatih Karataş, partisinin başarısı için gece gündüz çalışıyor.

Seçim gezileri kapsamında Pasinler ve Köprüköy'e giden, İYİ Parti 5. sıra milletvekili adayı Fatih Karataş, Dava'ya inanmak nasıl olur adeta ders veriyor. 

 

 

9 Nisan'dan sonra, hiç bir kapris yapmadan sahada aktif bir biçimde çalışan İYİ Parti'nin 5. sıra milletvekili adayı Fatih Karataş, Köprüköy ve Pasinler'de seçim çalışması yaptı. 

 

 

 

 

 

Esnaf ziyaretleri yapan, ve kahvehane toplantılarına katılan, Karataş Pasinlerde,  " Bir tek amacımız var. 14 Mayısta, tek adam rejimine, verilip unutulan sözlere, Yandaşı kayırma düzenine, Gençlerin çalınan umutlarına son vermek. Bizim makam mevki gibi bir derdimiz yok. Listenin birinci sırasında da olsam, son sırasında da olsam, bu milletin refahı, huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. 14 Mayısta Türkiye iyi olacak dedi. 

 

 

 

 

 

Köprüköy Yağan'da da seçim çalışması yapan Karataş, " Tarım ve Hayvancılık; sağlıklı nesiller yetiştirme, doğal kaynaklarımızı muhafaza, geliştirme ve etkili kullanma; istihdam yaratma ve ihracat gelirlerini artırmada potansiyeli olan önemli sektörlerimizdendir. Ancak uygulanan yanlış politikalar sonrasında geldiğimiz noktada, mazot, gübre, yem, ilaç gibi tarım girdilerinde dışa bağımlı olunması ve fiyatların yüksekliği ile  tarımsal üretim neredeyse bitmiş, gıda üretiminde bile dışa bağımlı hale gelmiş durumdayız. Köylülerimiz köylerini terk ediyor, kimse köyde yaşamak istemiyor. Ürünü para etmiyor. Sütün para etmemesi nedeniyle bir çok besici hayvanını sattı. Bu gün Tedavüldeki en yüksek Para olan 200 TL ile bir kilo et alamıyorsunuz. Bunu bu ülkeye reva görenlere cevabı  14 Mayısta, Pasinlerli, Horasanlı, Yağanlı, Tekmanlı, Aşkaleli, İspirli, Oltulu verecektir. 14 Mayıs sonrasında Erzurum'a da güneş doğacak." dedi. 

 

 


01.05.2023 15:03:17