EN KALABALIK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti'nin başarılı isimlerinden biri olan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İl Başkanlığına atanan Avukat İbrahim Küçükoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Palandöken teşkilatından 250 kişi eşlik etti.

AK Parti İl Başkanlığına atanan Avukat İbrahim Küçükoğlu, parti il binasında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

 

 

 

 

 

Atandığı günden bu güne 9 bine yakın kişinin ziyaret ettiği Küçükoğlu'nu, Palandöken İlçe teşkilatı da ziyaret etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu önderliğinde, 250'ye yakın teşkilat mensubu, Parti il binasına giderek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Palandöken İlçe Teşkilatını, Parti toplantı salonunda konuk eden Avukat İbrahim Küçükoğılu, " Bu coşku, bu kalabalık, bizim çalışma azmimizi artırıyor. Getirildiğimiz görevin bize yüklediği sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bu birliktelik, bizleri her seçimden zaferle çıkaracaktır. Buna inancımız tam." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, " AK Parti'nin tek derdi hizmet yarışıdır. Milletin huzur ve mutluluğudur. Bu yarışta bayrağı devralan İbrahim Küçükoğlu başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizde bulunuyoruz. AK Partililer olarak bizler,  muhalefetin bütün yalan, karalama ve iftiralarına karşı, dimdik ayakta, birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. İl Başkanımızın önderliğinde 14 mayısta yapılacak seçimlerden de geçmişte olduğu gibi yine zaferle çıkacağız. Ben Palandöken İlçe Başkanı olarak, Erzurum'da sandıktan en fazla oyu alan ilçe olmak adına, gecemizi gündüzüme katarak, çalışacağımızın sözünü veriyorum." dedi. 

 

 

 

 

 


13.03.2023 16:40:44