SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2020 13:20

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN ERKHABER'E ZİYARET

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN ERKHABER'E ZİYARET
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın ve yönetimi ERKHABER'i ziyaret etti.
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri, Resul Karagöl, Mehmet Berk,Mahmut Çepni ve Selami Özer ile birlikte ERKHABER'i ziyaret etti. 



Geçtiğimiz yıl mart ayı sonunda İl Başkanı olarak atanan Nejdet Aydın, 17 ilçe kongresini tamamladıklarını belirtti. Partiye ciddi katılımlar olduğunu söyleyen Aydın, özellikle AK Parti'den ve Saadet Partisi'nden bir çok ismin Yeniden Refah Partisine geçtiğini kaydetti. Saadet Partisi Karaçoban ve Tekman ilçe başkanlarının istifa ederek partilerine geçtiğini vurgulayan Aydın, " Biz hiç bir Partinin arka bahçesi ve koltuk değeneği olmayacağız" dedi. 



Erzurum'da 5 bin üzerinde esnafla görüştüklerini belirten Aydın ve yönetimi, " Parti olarak 81 ile 81 farklı projeyle meydanlara ineceğiz, Parti genel merkezi şu an bu projeleri çalışıyor. Parti programımızda var, bir kereye mahsus vatandaşımızın banka borçlarını sıfırlayacağız. Bunun için kaynak oluşturacak projelerimiz hazır"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.