SİYASET Haber Girişi : 24 Eylül 2020 16:39

VE BEKLENEN OLDU...

VE BEKLENEN OLDU...
MHP Erzurum İl Başkanlığı için Uğur Pasin aday olduğunu açıkladı...
Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Başkanı iken kongresine bir hafta kala görevden alınan Uğur Pasin İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı... 



Parti tabanında Pasin'in görevden alınması ciddi rahatsızlık uyandırmış ve "camiada bu kadar çalışkan ve başarılı bir isme bu reva görülmemeliydi" yorumları yapılmıştı. Parti tabanından gelen "İl Başkanlığı için aday ol" baskılarına  daha fazla kayıtsız kalamayan Uğur Pasin, İl Başkanlığına aday olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 



Uğur Pasin açıklamasında şunları söyledi; 
" Liderimizin gücüne güç katmak, ülküdaşlarımızın temiz vicdan sayfasının sesi ve temsilcisi olmak ve Milliyetçi Hareket Partisini, Erzurum’da haketttiği başarı ve hizmetlere ulaştırmak ve yönetmek üzere.!

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin emir, talimat ve tensipleri ile "İstiklal için birlik / İstikbal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile 27.09.2020 tarihinde gerçekleşecek olan MHP Erzurum İl Başkanlığı 13. Olağan Kongremizde "MHP Erzurum İl Başkan Adaylığımı" kamuoyuna saygıyla açıklıyorum"



Pasin'in adaylığı camiada memnuniyetle karşılandı... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.