SPOR Haber Girişi : 11 Ocak 2019 00:10

Vali Memiş: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni stadyum isteyeceğiz

Vali Memiş: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni stadyum isteyeceğiz
Erzurum Valisi Okay Memiş, Süper Lig’de mücadele eden BB Erzurumspor’un yeni ve modern bir stadyuma ihtiyacı olduğunu belirterek, “20 Ocak’ta Erzurum’da ağırlayacağımız Cumhurbaşkanımızdan yeni bir stadyum yapılması talebimizi ileteceğiz” dedi.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum Valisi Okay Memiş, Süper Lig’de mücadele eden BB Erzurumspor’un yeni ve modern bir stadyuma ihtiyacı olduğunu belirterek, “20 Ocak’ta Erzurum’da ağırlayacağımız Cumhurbaşkanımızdan yeni bir stadyum yapılması talebimizi ileteceğiz” dedi.

En son 2011 yılında tadilattan geçirilen Kazım Karabekir Stadyumu artık ihtiyaca cevap vermiyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkan BB Erzurumspor’un maçlarını oynadığı stadyum harcanan paralara rağmen bir türlü istenilen seviyeye gelmedi. Yeni ve modern bir stadyum isteyen Erzurumlular’ın sesine Vali Okay Memiş kulak verdi. Dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Memiş, yeni stadyum talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceklerini söyledi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 20 Ocak’ta Erzurum’da ağırlayacaklarını belirten Vali Okay Memiş, “ 10 gün sonra Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlayacağız. Yeni stadyum talebimizi kendisine arz edeceğiz. Bizzat bende arz edeceğim. Kimse Erzurumspor’dan bu kadar kısa sürede böyle bir başarı beklemiyordu. Burada Mehmet Sekmen Bey ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kazım Karabekir Stadyumu güzel ama bizim de artık daha modern stada ihtiyacımız var. Yeni stadyumun çok büyük bir maliyette olacağını düşünmüyoruz. Akustiği daha iyi olan ve seyircinin soğukla mücadelesini de dikkate alarak bir stadyum düşünüyoruz”dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.