GÜNDEM Haber Girişi : 27 Şubat 2020 17:03

SWAY'den Defne Samyeli geçti...

SWAY'den Defne Samyeli geçti...
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı fırtınalı ayrılık sürecinin ardından albüm çalışmalarını hız veren Defne Samyeli, ilginç bir çekim için objektif karşısına geçti.

 Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı fırtınalı ayrılık sürecinin ardından albüm çalışmalarını hız veren Defne Samyeli, ilginç bir çekim için objektif karşısına geçti.

MAYOYLA DAĞA ÇIKTI

Bir magazin dergisinin önümüzdeki ay yayınlanacak sayısının kapağında yer alacak olan Defne Samyeli, Palandöken'de karlar üzerinde mayo ile poz verdi.

Defne Samyeli, çekimlerden çok kısa bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Defne Samyeli'nin fit görüntüsü, takipçileri tarafından kısa sürede çok fazla beğeni aldı.



CEM İLE ANILMAK İSTEMİYOR

Uzun süredir yalnızca Cem Yılmaz'la olan ilişkisi ile gündemde olan Defne Samyeli, daha önce verdiği bir röportajda, o dönemleri geride bırakıp sadece işine odaklanmak istediğini söylemişti.

"İYİ DAYANDIM SANIRIM"

Palandöken'deki fotoğraf çekimleriyle ilgili instagram sayfasından açıklama yapan Defne Samyeli, "Üç hafta önce bu çekim için ekipçe ve neşe içinde Palandöken’e gittik. Pek güldük, eğlendik ama donduk tabii. Hele ben...Yazın bile üşüyen ben, -10 dereceye iyi dayandım sanırım" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.