SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2020 16:33

SORULARIMIZA CEVAP BEKLİYORUZ

SORULARIMIZA CEVAP BEKLİYORUZ
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, GES ihaleleriyle ilgili, Belediye Meclisi’ne soru önergesi verdiklerini açıkladı.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, GÜNEŞ Enerji Sistemleri ( GES) ihaleleriyle ilgili, Belediye Meclisi’ne soru önergesi verdiklerini, ancak aradan üç ay geçmiş olmasına rağmen henüz bir cevap verilmediğini belirtti.

 



Yapılan ihalelerde sıkıntılar olduğunu belirten Kırkpınar, “ Belediye Meclis üyemiz hukukçu Gündüz Güneş, yapılan ihalelerle ilgili olarak, Erzurum Kamuoyunu ilgilendiren soruları resmi olarak soru önergesi haline getirmiş, belediye meclisine sormuş, ancak aradan yaklaşık üç ay geçmesine rağmen herhangi bir cevap verilmemiştir. Belediyenin şeffaflık ilkesi gereği bu sorularımıza en geç 15 gün içerisinde cevap vermesi gerekirken, her hangi bir cevap gelmemiştir. Belediyeler şeffaf yönetilmelidir, bu ilkeden hareketle, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’in ve Yönetim ekibinin sorularımıza bir an önce cevap vermesini bekliyoruz.  Cevaplar geciktikçe aklımıza ‘acaba yapılan işler kitabına mı uyduruluyor?’ soruları gelmektedir. Cevap verilmediği takdirde İYİ Parti olarak  yapacağımız bir basın toplantısıyla sorularımızı Erzurum kamuoyunun önünde soracağız .” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.