GÜNDEM Haber Girişi : 02 Temmuz 2020 18:04

Meydanı boş bulunca esip gürlemiş

Meydanı boş bulunca esip gürlemiş
Iyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor Adana Demirspor maçında kendisiyle ilgilenilmediği gerekçesiyle esip gürleyen Kayseri milletvekiline tepki gösterdi.
ERZURUMEKSPRES - Iyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor Adana Demirspor maçında kendisiyle ilgilenilmediği gerekçesiyle esip  gürleyen Kayseri milletvekiline tepki gösterdi. 

Kırkpınar yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; 

“ Haşmetmahapları nasıl bir özel ilgi bekliyorsa, meydanı boş bulunca esip gürlemiş. Böylesi önemli bir maça , Adanaspor kulüp başkanının arkadaşı olması dışında hiç bir bağı bulunmayan Kayseri milletvekili geliyor da bizim milletvekillerimiz neden türbinde değil, bu maça gelmeyeceksiniz de hangi maça geleceksiniz? Kayseri milletvekili benimle kimse ilgilenmedi demiş. Hata etmişler bizimkiler, kendisini  havaalanında resmi törenle karşılamalıydılar, stada girerken kırmızı halılar serilmeliydi, kendisi parlamentodaki ceylan derisi koltukları alıştığı için ona özel bir ceylan derisi koltuk konulmalıydı, önündeki sehpa donatılmalıydı. Kayseri sucuğu, pastırması, kuş sütü, kuru üzüm. Bunlar olmadan olmaz tabii. Zat-ı Şahaneleri kendisini ne görüyorsa artık. 
Bu enaniyet bu kendisini çok mühim görme bu kibir siyasetle ilgilenenlere yakışmıyor. Sayın vekili bu kaba tavrından ötürü kınıyorum. Erzurum milletvekillerimizin kendisine gerekli cevabı vereceğini umuyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.