Kırkpınar İYİ başladı

Melih Kırkpınar İYİ Parti’de il başkanı olarak yaklaşık bir ay önce göreve getirilmesine rağmen  önemli işlere imza attı.

Yani belki de bir yılda giderilebilecek sıkıntıları ve eksiklikleri 1 ayda giderdi. Bu kısa sürede ağırlığını hissettirdi…

Erzurum’a ayak basar basmaz kolları sıvayan Kırkpınar, daha önceki il başkanlarının bir türlü beceremediği yönetim kadrosunu 20 gün içerisinde oluşturdu ve 2 gün önce de kamuoyuna tanıttı. Ayrıca ilçe başkanlıklarında da yenilemeye gidiyor. Baş ilçe başkanı daha şimdiden atandı bile.

Kırkpınar işini o kadar ciddiye aldı ki sadece yönetim oluşturayım diye bir yönetim oluşturmadı.  Dedik ya her konuda olduğu gibi bu konuda da ince eleyip sık dokudu.

Eğitimciyi de yönetime aldı, hukukçuyu da.  Yönetime ekonomiden anlayan işadamı da girdi mühendiste.  Yani Kırkpınar, partiye güvenen bu davaya inanan isimlerle yola başladı.

Tabi sadece parti binasıyla, yönetim oluşturmayla uğraştı dersek Melih Kırkpınar’a haksızlık etmiş oluruz.  Bu arada köy köy ilçe ilçe dolaştı. Vatandaşlarla konuştu. Onların derdini dinledi. İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı’nda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı mesajını verdi. 40 yılı aşkın süredir bu şehirde ticaretle uğraşan, köylüyle iş yapan Melih Kırkpınar Pasinler’de de coşkuyla karşılandı Aşkale’de de.

Gittiği her yerde, çaldığı her kapıda “Biz bu göreve kavga ekmek için gelmedik… Şehrin sorunlarını gündeme getirip, çözüm önerilerini paylaşmaya geldik” diyerek yapıcı bir muhalefet yapacağının da sinyallerini verdi. 

İYİ PARTİ sıkıntılı günler yaşarken bir yazı kaleme almış ve Melih Kırkpınar il başkanı olursa ancak bu sıkıntılar giderilir demiştim. Ben demiştim demeyi sevmem. O dönem Melih Kırkpınar yerine başka bir isim atandı. O da beş ay dayanamadı. Nihayetinde İYİ Parti’de benim gördüğümü görmüş olacak ki, Kırkpınar’ı göreve getirdi. Bundan sonrası İYİ Parti için işler İYİ gidecek dersek abartmış olmayız…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.