YAŞAM Haber Girişi : 20 Mart 2020 13:04

KARAYAZI BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

KARAYAZI BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı, İçişleri Bakanlığının ‘koronavirüs tedbirleri’ genelgesi doğrultusunda, Karayazı Belediyesi yaşlıların ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan karşılıyor.
Korona virüsü salgınında ölümler en fazla 60 yaş üstü insanlarda görülüyor. Evden çıkamayan yaşlılar için Karayazı Belediyesi örnek bir çalışmanın altına imza attı.  







Karayazı Belediyesi ilçe merkezinde belirlediği hasta ve yaşlıların ekmek ihtiyaçlarını belediye fırınlarında üretip ücretsiz olarak evlerine kadar götürüyor. 







Ayrıca belediye, ihtiyaç halinde market alışverişlerini de yaparak yaşlıların evlerine bırakıp, evden çıkmamalarını sağlıyor. 







Yaşlı vatandaşlar uygulamadan son derece memnun, Karayazı Belediyesi'ne teşekkür eden yaşlılar, " Çoğumuzun çocukları Erzurum'da yaşıyor. çaresiz ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılamak zorundaydık, ancak belediyenin bu uygulaması ile dışarıya çıkmadan ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Kendimizi yalnız ve sahipsiz hissetmiyoruz, Allah onlardan razı olsun " dediler. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.