SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2020 11:22

İYİ Parti'de ilçe başkanları atanmaya devam ediyor

İYİ Parti'de ilçe başkanları atanmaya devam ediyor
Geçtiğimiz gün il yönetim kurulu üyelerini basına tanıtan İYİ Parti'de ilçe başkanlarında da değişiklik yapıldı.
İl yönetimini tamamlayan İYİ Parti, ilçe başkanlıklarında da değişikliğe gidiyor. 



Geçmişte teşkilatlanmada ciddi sıkıntılar yaşayan İYİ Parti, iş adamı Melih Kırkpınar'ı il başkanı atayarak bu sorunu aşmış görünüyor. Ataması yapıldıktan hemen sonra hızlı bir biçimde il yönetimini oluşturan Kırkpınar, ilçe teşkilatlarına yoğunlaştı. 



Merkezde üç ilçe ve Pasinler ilçe başkanlıklarında görev değişimi yaşandı. Oluşturduğu il yönetimi ile bir çok kesimden olumlu dönüşler alan İYİ Parti ilçelerde de ince eleyip sık dokuyor. 



İYİ Parti Yakutiye ilçe Başkanlığına partinin kuruluşundan bu güne çeşitli kademelerinde görev yapmış, aynı zamanda meclis üyesi de olan iş adamı Fatih Güneyin atanırken, yine sorunlu ilçelerden biri olan Palandöken ilçesine de Erzurum'da sevilen bir isim olan iş adamı Ahmet Han Efe atandı. Merkezdeki bir diğer ilçe Aziziye ilçesine de Dadaşkent bölgesinde esnaflık yapan Mehmet Akay atandı. 



Hızlı bir biçimde teşkilatlarda revizyona giden İYİ Parti Pasinler ilçesinde de sevilen bir ismi ekibine kattı. Pasinler ilçesinde esnaflık yapan Veteriner Hekim Selçuk Babagil'i ilçe başkanı olarak atadı. 



Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Kaybedecek zamanımız yok. İYİ Parti olarak, bir an önce teşkilatımızdaki yenilikleri tamamlayarak, sahaya inmek istiyoruz. Merkezdeki üç ilçemizde ve Pasinler ilçesinde yol arkadaşlarımızı belirledik, Kendilerine başarılar diliyorum. Seçim seçim dönemlerinde değil, seçimden önce yapılan çalışmalarla kazanılır, bizde biran önce sahaya inmek istiyoruz. Gitmediğimiz, ilçe, köy, mahalle, kalmayacak. Gece gündüz sahada çalışacağız. Bizim yegane hedefimiz Erzurum'da İYİ kadroları yönetime getirmek." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.