SİYASET Haber Girişi : 14 Eylül 2020 11:44

İYİ PARTİ AZİZİYE'DE ESNAFI DİNLEDİ

İYİ PARTİ AZİZİYE'DE ESNAFI DİNLEDİ
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Aziziye'de esnafla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, ilçe başkanı Mehmet Akay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aziziye ilçesinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafın sorunlarını dinledi.



 



Özellikle Covit 19 salgını sonrasında işlerinde ciddi bir azalma olan Esnaf, kendilerine yeterli destek verilmediğinden yakındı. 







Verilen kredilerin palyetif bir çözüm olduğunu söyleyen ensaflar, " Zaten bir çok arkadaşımız, bu kredilerden yararlanamadı, Vergi borçları ve BAĞKUR pirimleri ertelendi ancak, bir kaç ay sonra tahsil edilecek.  Esnafın ne aldığı krediyi ödeyecek, nede bağkur pirimi ödeyecek gücü var. Aylarca iş yerlerimiz kapalı kaldı. Normalleşme süreci sonrasında iş yerlerimizi açtık ancak, salgın devam ediyor, salgın öncesine göre kazançlarımız yüzde 70 oranında düştü. Devletten Daha somut destekler bekliyoruz" dediler. 







İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar gezi sonrası yaptığı açıklamada, " Esnafımızın sıkıntılarını zaten biliyorduk, bir kez daha kendilerinden dinlemek istedik. Bu sorunların mecliste gündeme gelmesi için milletvekilimiz Naci Cinisli Beyle görüştük. Bizler İYİ Parti olarak sadece seçim zamanlarında sahada olan sözler verip unutan bir parti olmayacağız. Sürekli esnafımızın, tüccarımızın, emeklimizin, köylümüzün, çiftçimizin yanında olacağız. Taleplerini maksimum seviyede çözmeye gayret göstereceğiz" dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.