ASAYİŞ Haber Girişi : 04 Eylül 2020 14:51

HORASAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR AYDIN TUTUKLANDI

HORASAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR AYDIN TUTUKLANDI
Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın geçmişten gelen bir dosya ile ilgili Yargıtay'ın cezayı onaması sonrasında tutuklandığı öğrenildi.
Horasan'da şok tutuklama...



Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın, kendi şirket faaliyetleri ile ilgili olarak geçmişten gelen bir dosya nedeniyle tutuklandığı öğrenildi. 



İl Başkanı Öz'den açıklama... 


AK Parti'den belediye başkanı seçilen Aydın'ın şok bir gelişmeyle tutuklanması hem ilçe de hem de siyasi çevrelerde bomba etkisi yaptı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aydın'ın tutuklandığı haberinin kendilerine de ulaştığını, ancak henüz olayın detayları hakkında bilgi sahibi olmadıklarını bildirdi. Öz, "Aslında bir süre önce ticari işleriyle alakalı olarak bazı hukuksal sıkıntılar yaşadığı bizim de kulağımıza gelmişti ve kendisine sormuştum. Böyle bir şey olmadığını, ufak tefek bir sorun olduğunu ve çözdüklerini bana iletmişti. Henüz olayın detaylarını bilmemekle birlikte, 9 yıllık bir hapis cezasının Yargıtay'da onanması nedeniyle tutuklandığını öğrendim" dedi. 

Konuyla ilgili detaylı bilgilere henüz ulaşamadıklarını da aktaran Başkan Öz, "Konuyu etraflıca öğrendikten sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz" diye konuştu... 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.