SPOR Haber Girişi : 23 Ocak 2020 17:04

ERZURUM KAYAK KULÜBÜ FARK YARATIYOR

ERZURUM KAYAK KULÜBÜ FARK YARATIYOR
Erzurum Kayak Kulübü ara tatilde çocuklar için düzenledikleri kayak kurslarıyla, çocukları kayakla tanıştırıp, kaliteli vakit geçirmelerini sağlıyor.
Kayak Kulübü Başkanlığına seçildiği günden bu güne çıtayı sürekli yükselten, kulüp başkanı Atakan ALAFTARGİL, fark yaratmaya devam ediyor. 







Okulların ttatile girmesiyle birlikte kayak kursu organize eden kulüp yöneticileri, profesyonel kayak eğitmenleriyle çocukları kayakla tanıştırıp, kaliteli vakit geçirmelerini sağlıyor. 







Türkiye'nin en eski kayak kulüplerinden biri olan Erzurum Kayak Kulübü, açtığı kayak kursuyla ilçelerdenden gelen çocuklara da hizmet veriyor. Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider'in katkılarıyla Tortumdan gelen çocuklar kayak sporunu öğreniyor. 







Ara tatilde 70'in üzerinde çocuğu kayak sporu ile tanıştırdıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Atakan Alaftargil, " bu çalışmalar, yönetim kurulundan arkadaşlarımızın ve kulüp sporcu ve hocalarımızın özverileri ile gerçekleşiyor. Çocuklarımızı servislerle evlerinden alıp, yine evlerine bırakıyoruz. Profesyonel hocalarımızla kayak sporunu öğrenmelerini sağlıyor, eğlenceli vakit geçirmelerini hedefliyoruz. 







Palandöken Erzurum için büyük bir nimet, bu nimetten şehirde yaşayan herkes faydalanmalı. Bizler arzu ediyoruz ki Erzurum'da kayak yapmayı bilmeyen çocuğumuz kalmasın, Bu anlamda Büyükşehir Belediyemizin de çalışmaları var. Palandöken'e  belediyenin yaptığı dokunuşlar  değer kattı."dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.