SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 17:52

EKSİKLERİMİZİ BİR AN ÖNCE TAMAMLAMALIYIZ

EKSİKLERİMİZİ BİR AN ÖNCE TAMAMLAMALIYIZ
B.B.Erzurumspor teknik patronu Mehmet Özdilek, takımın başında çıktığı antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özdilek “eksiklerimiz var, transfer edeceğimiz oyuncuların biran önce takıma katılması gerekiyor” dedi.

B.B Erzurumspor kulüp tesislerindeki idman öncesinde gazetecilerin karşısına çıkan Mehmet Özdilek önemli açıklamalarda bulundu. Fazla vakit kalmadığına dikkat çeken Özdilek, transfer edilecek oyuncuların bir an evvel takıma katılarak, çalışmalara başlaması gerektiğinin altını çizdi.








Özdilek; “ Sakin ve sabırlı bir biçimde bekliyoruz, çalışmalarımıza yoğun bir biçimde devam ediyoruz. Ama reel olarak bakıldığı zamanda, çok kısa bir zaman sonra lig başlayacak dolayısıyla oyuncuları bir an önce içeri katmamız çok önemli.  Takım organizasyonunu doğru yapmamız gerekiyor, üç haftalık bir periyot kaldı. Zafiyet yaşamak istemiyoruz, dolayısıyla  yapacağımız transferlerin ivedilikle takıma dahil olması çok önemli. Başkanımız ve yönetimi bu konularla ilgili yoğun bir çaba sarf ediyorlar, ama reel olarak bakıldığı zamanda, bu gün itibariyle bir tek Mina haricinde aramıza katılan başka oyuncu yok.  Kolay değil, burada 14 oyuncuyla çalışıyoruz. Eksiklerimiz var bunları biran önce tamamlamamız çok önemli. “dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.