GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2019 01:20

CHP'li Koçak'tan Başkan Uçar'a hayırlı olsun ziyareti...

CHP'li Koçak'tan Başkan Uçar'a hayırlı olsun ziyareti...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yakutiye Belediye Başkan Adayı Cemal Koçak, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ak Parti'den Yakutiye belediye başkanlığına seçilen Dr. Mahmut Uçar'ı makamında ziyaret etti.

ERZURUMEKSPRES - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yakutiye Belediye Başkan Adayı Cemal Koçak, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ak Parti'den Yakutiye belediye başkanlığına seçilen Dr. Mahmut Uçar'ı makamında ziyaret etti.

CHP Yakutiye Belediye Başkan adayı Cemal Koçak, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Koçak,''31 Mart seçimlerinin ardından halkın teveccühleri ile Belediye Başkanlığına seçilen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettik.İlçe'de yaşayan bir vatandaş olarak ümit ediyorum ki Mahmut Bey ve Belediye Meclis Üyeleri yeni dönemde yapacakları hizmet ve çalışmalarla Yakutiye'yi bulunduğu noktalardan daha üst seviyeye taşımak için yoğun çaba sarfedeceklerdir. Kendilerine ziyaretimiz esnasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunar, çalışma hayatında başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.