GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ağustos 2020 00:46

Büyükşehir Belediyesi'nden Esadaş açıklaması...

Büyükşehir Belediyesi'nden Esadaş açıklaması...
Erzurum'un köklü firmalarından Esadaş Turizm'le, Büyükşehir Belediyesi arasındaki akaryakıt istasyonu gerilimi ile ilgili olarak bir açıklama da Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

ERZURUM EKSPRES - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Esadaş firması tarafından yapılan ''Belediyenin fen işleri ekipleri, akaryakıt istasyonunun önüne gelerek, giriş çıkış bölgesinde kazı çalışması başlatarak, istasyona giriş çıkışları engelledi'' iddialarına yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi 

 

Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

“11 Ağustos tarihinde meydana gelen yoğun yağış nedeniyle Terminal Caddesi’nin bazı noktalarında altyapı çalışması yapılması elzem hale gelmiştir. Su birikintileri ve tahliye çalışması nedeniyle bölgedeki petrol istasyonu önünde ekiplerimiz tarafından kazı yapılmıştır. Ardından söz konusu bölgedeki altyapı sorunu giderilerek ilgili çalışma sonlandırılmıştır. Bu konuya ilişkin ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.