GÜNDEM Haber Girişi : 02 Haziran 2020 18:14

ALTINOK ULAŞTIRMA BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

ALTINOK ULAŞTIRMA BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ
AK Parti Erzurum milletvekili Selami Altınok, bir türlü tamamlanamayan Erzurum Havalimanı pisti ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı ile görüştü.
Bir türlü bitirilemeyen Erzurum Havalimanı pisti ile ilgili olarak, Ak Parti Erzurum milletvekili Selami Altınok'da devreye girdi.



Geçtiğimiz gün Erzurum Valisi Okay Memiş'in incelemeri sırasında işin yetişmeyeceği endişesiyle yaptığı çıkışla yeniden gündeme gelen pistin zamanında bitirilmesi için Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştüğünü belirten Altınok, sosyal medya nesabından işin zamanında bitirilmesi için Bakan Karaismailoğlu'nun talimat verdiğini duyurdu.



Selami Altınok'un paylaşımı şöyle; 

Erzurum Havalimanı pisti yapımı ile ilgili; Ak Parti Milletvekilleri olarak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sn  Adil Karaismailoğlu ile görüştük. Bakanımız işin zamanında tamamlanması için yetkililere gerekli talimatı vermiştir. İlgilerinden dolayı Sn.Bakanımıza çok teşekkür ediyorum.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.