SİYASET Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 16:16

AKŞENER, İL BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI

AKŞENER, İL BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Video Konferans yöntemiyle 81 ilin il başkanlarıyla 4 saat süren bir toplantı yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 il başkanıyla toplantı yaptı. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın da hazır bulunduğu toplantı, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Genel Sekreter Uğur Poyraz ve Teşkilat Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti. 


İl başkanları kendi illerindeki problemleri ve ülke meseleleriyle ilgili bölgesel ve genel konuları dile getirdiği toplantıda konuşan Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, tarım politikalarıyla ilgili bilgiler verdi. Erzurum'un kalkınmasının lokomotifinin tarım ve hayvancılık olduğunun altını çizen Kırkpınar, sadece Erzurum'da değil, Doğu Anadolu Bölgesindeki bir çok ilde uygulanan tarım ve hayvancılık politikalarının yetersizliğine değindi. Kırkpınar,  "Eskiden Erzurum'da her köy bir fabrika gibi çalışırdı, özellikle hayvancılık noktasında uygulanan yanlış politikalarla bu fabrikalar ne yazık ki kapatıldı. Köylü vatandaşlarımızı yaşadıkları yerlerde mutlu edemezsek, köyden kentte göçüyor, bunun ülke ekonomisini ciddi zararları oluyor. Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesini kapsayan ciddi projelerimiz var, bunu yakın zamanda sizle de paylaşarak, kamuoyuna duyuracağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.