GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2019 14:56

ABB’den Erzurum Valiliği’ne tepki

ABB’den Erzurum Valiliği’ne tepki
Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Erzurum’da medya kuruluşları arasında ayrım yapılmasına kesinlikle göz yumamayız” dedi.
ERZURUMEKSPRES - Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Erzurum’da medya kuruluşları arasında ayrım yapılmasına kesinlikle göz yumamayız” dedi. 
ABB Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Erzurum Valisi Okay Memiş’in konağında organize edilen programın tam bir medya kıyımına dönüştüğünü dile getirdi. 
Programdan sadece belli başlı yayın kuruluşlarının haberdar edilmesini, Erzurum Valiliği’nin medyaya karşı sergilemiş olduğu ayrımcı bir tavır olarak değerlendirdiklerini kaydeden Çakır, “Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün hiçbir mana veremediğimiz bu yaklaşımını kınıyor, Anadolu Basın Birliği ve üye gazeteciler olarak; bundan böyle Erzurum Valiliği’nin hiçbir organizasyonuna katılmayacağımızı bildirmek istiyoruz. Buna ilaveten Erzurum Valiliği’nin haberlerine gazete sayfalarımız ve internet sitelerimizde de artık yer vermeyeceğiz. Kamuoyuna duyurulur”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.